Aanbod

AanmeldenModaliteiten

Zoals in de vorige schooljaren krijgen de scholen de gelegenheid de cursussen te bestellen die voor leerlingen zijn uitgewerkt, bijvoorbeeld in het kader van ICT voor het secundair onderwijs nascholingsprojecten o.a. voor Handel, Informatica 2e graad en Mode. Hieronder kunt u lezen hoe en onder welke voorwaarden u deze leerboeken kunt bestellen via de website http://leerboek.vvkso.be of http://leerboek.nascholing.be.

1          Aanbod raadplegen

Om u te informeren over de inhoud van de uitgaven, heeft u (door te klikken op de code van elk leerboek) een pdf-bestand met daarin de inhoudsopgave van dit werk. U moet hiervoor over het programma Acrobat Reader beschikken. U kunt dit gratis op uw computer installeren (klik hier).

2          Bestellen mogelijk via de website

De communicatie van uw bestellingen verloopt volledig digitaal. Vanaf 1 juni 2015 is het nieuwe aanbod van de leerboeken on line.

U kunt dan rechtstreeks via het internet, via http://leerboek.vvkso.be of http://leerboek.nascholing.be bestellen en uw bestelling opvolgen. U kunt het aanbod zonder aanmelden raadplegen. Om te bestellen heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Dit is de schoolcode m.a.w. de gebruikersnaam en het wachtwoord dat de school gebruikt om in te schrijven voor een nascholing.

Bestellingen die gebeuren tussen 1 juni 2015 en 15 augustus 2015 zullen geleverd worden tussen 16 en 31 augustus 2015. Voor bestellingen na 15 augustus 2015 moet u rekenen met een levertermijn van 2 weken.

Bij problemen of vragen kunt u zich wenden tot Hilde Decaesstecker via hilde.decaesstecker@katholiekonderwijs.vlaanderen of 02 507 07 66.

3          Enkele praktische schikkingen